Részletek
A koffeinmentesítés lényege a koffeintartalom minimálisra csökkentése a kávéban, úgy hogy közben a minőség és az élvezeti érték ne csökkenjen.
A koffein vízben oldódik, s ez lehetővé teszi, hogy vegyi eljárás nélkül ki tudják ,,mosni" a kávészemekből.
A koffein kivonás a kávé pörkölése előtt kell történik, mert pörkölés során megváltozik a szemek szerkezete.
A pörkölésnek köszönhetően az Arabica kávé gyümölcsös jegyeket kap, amit az afrikai Robusta szemeknek köszönhet. Így a keveréknek gazdag, melengető, enyhén fűszeres az aromája.
Ez a kávé remek bizonyítékot ad arra, hogy miért érdemes decaffeinato kávét fogyasztani.
A keverék környezetbarát, aromazáró vákuum záras csomagolású, ennek köszönhetően aromája és pörkölési frissessége sokáig biztosított. Egyedi vonalkód és hamisítás védelemmel ellátott zárjegy garantálja a minőségét.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!