TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
2
3
6
5

Kérdése van?   Keressen minket: info@cherubino.hu

Gran Riserva 1490 Ajándékcsomag

Gran Riserva 1490 Ajándékcsomag

Gran Riserva 1490 Ajándékcsomag

A márka vezető terméke, melyet Intenzív íz, erőteljes aromák, s enyhe savasság jellemez espresso csészével.

Kiszerelés: 250 g Gran Riserva 1490 szemes kávé + fekete espresso csésze
Bővebben
Raktáron
4 690 Ft
Részletek
A Chicagói élelmiszeripari kiállításon több alkalommal aranyérmet nyert olasz pörkölésű kávékeverék, amely 90 %-ban tartalmaz Közép-Amerika terület szelektált ültetvényein fellelhető Arabica és 10 %-ban kiváló minőségű Robusta szemeket. A Robusta arány igazán karakteres, csokoládés jegyeket felmutató intenzív ízt biztosít. Cukor és tej hozzáadása nélkül készülő kávéitalokhoz is kiválóan megfelel. Harmonikus savmértékkel bír.
Az L' Antico kávék logójában szereplő épület és az 1490-es évszám Modena egyik leghíresebb műemlékére a Montecuccoli kastélyra utal. Itt született a 17.század híres császári hadvezére Raimondo Montecuccoli és Napóleon is ezen falak között vendégeskedett. Ma az épület a Cagliari család birtokában van és kávépörkölő üzem is működik benne.
A keverék környezetbarát, aromazáró vákuumzáras csomagolású, ennek köszönhetően aromája és pörkölési frissessége sokáig biztosított.
A kávéhoz csomagolt espresso csészén az L' Antico márka logója látható, amit a csésze fekete színe tökéletesen kiemel. A csésze ipari porcelánból készült, s kialakítása biztosítja az elkészített kávé kiváló aromájának megőrzését.
Adatok
Típus
kávé ajándékcsomag
Cikkszám
LAN6102
Hasonló termékek