TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
2
3
6
6

Kérdése van?   Keressen minket: info@cherubino.hu

Gran Riserva Nero szemes kávé 1000g

Gran Riserva Nero szemes kávé 1000g

Gran Riserva Nero szemes kávé 1000g

A márka vezető terméke, az L'Antico márka legkedveltebb kávéja. Intenzív íz, erőteljes aromák, közepesen vastag crema jellemzi.
Kiszerelés: 1000 g
Bővebben
Raktáron
7 690 Ft
Részletek
A márka TOP terméke, a Chicago-i élelmiszeripari kiállításon több alkalommal aranyérmet nyert olasz pörkölésű kávékeverék, amely 90 %-ban tartalmaz Közép-Amerika területszelektált ültetvényein fellelhető Arabica és 10 %-ban kiváló minőségű Robusta szemeket. A Robusta arány igazán karakteres, csokoládés jegyeket felmutató intenzív ízt biztosít.
Cukor és tej hozzáadása nélkül készülő kávéitalokhoz kitűnő. Harmonikus savtartalmú, kiváló minőségű kávékeverék.

Az L' Antico kávék logójában szereplő épület Modena egyik leghíresebb műemlékére a Montecuccoli kastélyra utal, amely generációk óta a Cagliari család - az L’Antico kávémanufaktura tulajdonosai – birtokában van.
A kastély 1600 és 1800 között Montecuccoli családhoz tartozott és Napóleon is ezen falak között vendégeskedett. A Residenza Montecuccoli degli Erri 1490-ben épült, s az L’ Antico kávémárka jelképe, „szíve”.
A keverék környezetbarát, aromazáró védő csomagolású, ennek köszönhetően aromája és pörkölési frissessége sokáig biztosított. Egyedi vonalkód és hamisítás védelemmel ellátott zárjegy garantálja a minőségét.
Adatok
Típus
szemes
Súly/kiszerelés
1000g
Jelleg
tradicionális
Arabica/Robusta tartalom
90%/10%
Cikkszám
LAN1103
Tömeg
1 kg/db
Hasonló termékek