Forgalmazott márkáink

L’Antico kávé

Cherubino Espresso Bar: Valamennyi általunk kínált kávé a modenai L’antico kávé manufaktúra terméke.

Kávéink egy Modena melletti családi pörkölő üzemből származnak, ahol négy generáció tudását, tapasztalatait felhasználva állítanak össze kiváló kávékeverékeket. E pörkölő manufaktúra története 1909-ben kezdődött, amikor az alapító Amborgio Cagliari Brazíliából visszatérve először a franciaországi Bordeauxban alapított pörkölő üzemet, amelyet fia, Francesco 1925-ben telepített át Modenába. Ettől kezdve működik jelenlegi helyén az üzem, amely folyamatos fejlesztések, korszerűsítések révén napjainkra már ISO 9001-es minősítéssel rendelkezik. Az irányítás feladatát ma már a negyedik generáció, Dante Cagliari és két gyermeke – Gabrielle és Francesco – végzi.

A család tulajdonát képezi Modena egyik leghíresebb műemléki épülete, egy 1490-ben épült kastély, amelynek korábbi tulajdonosai között volt Raimundo Montecuccoli is. Ennek emléket állítva szerepel a márka logójában egy kastély körvonala és az 1490-es évszám, ill. egyik kiváló kávémárkájuk a Montecuccoli nevet kapta.

A család hitvallása szerint az igazi olasz kávéhoz nem elegendő a kitűnő alapanyag, a korszerű technológiával működő pörkölő üzem, hanem szükséges a szív, a kávé feltétlen szeretete és a sok-sok évtized alatt felhalmozott tapasztalat. Ezek együttesen garantálják a Cagliari család pörkölő manufaktúrájából kikerülő, L’Antico fantázia nevű kávék kiváló minőségét.

Althaus tea

althaus-logo-forgalmazott márkák

Az Althaus márka gazdag kínálatával és egyediséggel az exkluzív minőségi kategóriába tartozik. A teákat német, amerikai, és orosz teamesterek állítják össze kizárólag gondosan válogatott tealevelekből. A termékeket egyedi kivitelezésű dobozokba csomagolják, így kifogástalan minőséget és szép esztétikai megjelenést garantálnak fogyasztóiknak.

A teák kiskereskedelmi, áruházi forgalomba nem kerülnek, csak speciális szaküzletekben kaphatók, illetve elsődlegesen a gasztronómiai piacon, kávézókban, teázókban, éttermekben kóstolhatók.

FoodNess csokoládék, italok

foodNess-logo-forgalmazott márkák

A csokoládékat az olaszországi Mantua tartományban lévő kis városból, Curtatone-ból hozzuk. Itt készíti az Olibar Company már több mint 20 éve a foodNess termékeket. A társaság az oldható és porított, valamint a félkész termékek gyártására és forgalmazására specializálódott, s termékei közül mi a kiváló minőségű csokoládékat, és néhány speciális italport forgalmazzuk.

Az általunk kínált csokoládék GMO-mentesek, hidrogénezett zsírmentesek, glutén-laktóz és pálmaolaj mentesek, kizárólag a legjobb minőségű kakaóból készülnek. E termékkörben még magasabb minőségi kategóriát képviselnek a ,,Back To Origins” terület szelektált csokoládék, amelyeket Kolumbiából, Afrikából és a Dominikai Köztársaságból származó magas minőségű kakaóbabból, kizárólag természetes anyagok felhasználásával gyártják.

Az italporok közül a foodNess termékcsalád Ginseng & Matcha keverékét kínáljuk. A ginsenget, matchát, zöld teát és kávét tartalmazó oldható italpor élénkítő, sejt megújuló, energizáló, frissítő hatású, magas koffeintartalmú, s amellett, hogy napjainkban a japán Matcha tartalma miatt igen divatos, s nagyon egészséges.