TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
2
3
7
7

Kérdése van?   Keressen minket: info@cherubino.hu

1490 szemes kávé 250g

1490 szemes kávé 250g

1490 szemes kávé 250g

A márka vezető terméke, az L'Antico márka legkedveltebb kávéja. Intenzív íz, erőteljes aromák, közepesen vastag crema jellemzi.
Kiszerelés: 250g
Bővebben
Raktáron
2 590 Ft
Részletek
A márka TOP terméke, a Chicago-i élelmiszeripari kiállításon több alkalommal aranyérmet nyert olasz pörkölésű kávékeverék, amely 90 %-ban tartalmaz Közép-Amerika területszelektált ültetvényein fellelhető Arabica és 10 %-ban kiváló minőségű Robusta szemeket. A Robusta arány igazán karakteres, csokoládés jegyeket felmutató intenzív ízt biztosít.
Cukor és tej hozzáadása nélkül készülő kávéitalokhoz kitűnő. Harmonikus savtartalmú, kiváló minőségű kávékeverék.

Az L' Antico kávék logójában szereplő épület Modena egyik leghíresebb műemlékére a Montecuccoli kastélyra utal, amely generációk óta a Cagliari család - az L’Antico kávémanufaktura tulajdonosai – birtokában van.
A kastély 1600 és 1800 között Montecuccoli családhoz tartozott és Napóleon is ezen falak között vendégeskedett. A Residenza Montecuccoli degli Erri 1490-ben épült, s az L’ Antico kávémárka jelképe, „szíve”.
A keverék környezetbarát, aromazáró védő csomagolású, ennek köszönhetően aromája és pörkölési frissessége sokáig biztosított. Egyedi vonalkód és hamisítás védelemmel ellátott zárjegy garantálja a minőségét.
Adatok
Típus
szemes
Súly/kiszerelés
250g
Jelleg
tradicionális
Arabica/Robusta tartalom
90%/10%
Cikkszám
LAN1108
Hasonló termékek