Prémium minőségű kávék, teák és ajándékcsomagok

Cherubino Espresso Bar és Webáruház

Minden héten más Caffé L’Antico akció márciusban! (3/3/2021) Ismerjétek meg a Caffé L’Antico prémium kávéit. Megkönnyítjük a felfedezést, minden héten más és más terméket kínálunk kedvezménnyel, két napon keresztül. Érdemes figyelni Facebook oldalunkat a következő hetekben, hogy ne maradjatok le akcióinkról!
Ginseng Nespresso kompatibilis kávékapszula és italpor akcióban! (1/28/2021) Kevés olyan gyógynövényt ismerünk, aminek több gyógyító hatást tulajdonítanak, mint a ginsengnek. Segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyításában, javítja a mentális teljesítményt, csökkenti a szorongást, fokozza az energiát, sőt, jótékony hatással bír a vércukorszint szabályozására is – csak néhány a pozitívumok közül. Fogyasztását FoodNess Ginseng cukros és cukormentes kávékapszuláink vagy forró vízben oldható italporunk segítségével ti is könnyedén beilleszthetitek a napjaitokba, kellemesen édeskés íze színt visz a reggelekbe. Próbáljátok ki most akciósan!
Csökkentettük kiszállítási árainkat! (1/11/2021) Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél jobb feltételekkel és kényelmesebben vásárolhassatok nálunk, ezért mostantól 15 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a házhoz szállítás, míg a Foxpost automatás rendelést már 12 000 Ft-tól ingyenesen szállítjuk az ország 155 csomagautomatájának valamelyikébe. Nézzetek körül a webshopban és rendeljetek otthonotokba is egy kis Itáliát!

Kiemelt termékeink

Íratkozz fel hírlevelünkre!

[email-subscribers-form id=”1″]

Ismerj meg minket!

Történetünk

Családi kávézó vagyunk,  így nem meglepően tevékenységünkben családunk minden tagja szerepet vállal.

Baristánk Dani, ő minden nap bent van a kávézóban, az igazi olasz kávé precíz elkészítése és kiszolgálása az ő feladata, felelőssége és érdeme. Ugyan a háttérből, láthatatlanul, de minden nap ott van vele ikertestvére, Zsófi, aki PR és marketing tudásával kamatoztatja e kis hely sikerét. A szülők sűrűn előfordulnak a kávézóban, az olasz minőség folyamatos tesztelése mellett műszaki, beszerzési, pénzügyi-gazdasági feladatokat kezelnek.