FoodNess forró mandula csokoládé 15*30g
A FoodNess forró mandula csokoládé valódi kakaóból, sűrű állagú, magas kakaóvaj tartalommal készült különlegesség, mandulás ízesítésben.
A mandula a marcipán alapanyagát képezi, főleg cukrászkészítményekhez, illetve édes ételekhez használják. Ebben a csokoládéban kiváló minőségi kakaóvajjal házasítottá,k s nyertek egy igazi különlegességet.
Glutén, GMO, hidrogénezett zsíroktól mentes, laktózmentes, valódi barna cukor hozzáadásával készült. Elkészítésekor rendkívül sűrű, pudingszerű állagot fog tapasztalni.
Ajánlott fogyasztás: 120 ml tejet felforralva a 30g csokoládét csomómentessé keverjük (normál csésze).
Elkészítési javaslat: Gőzölve: 30 g krémcsokoládé port 1,5 dl hideg tejben egyenletesen elkeverünk, majd a kávéfőzőgép gőzölőjével a kívánt sűrűségűre felgőzöljük. Tűzhelyen: 30 g krémcsokoládé port 1,5 dl hideg tejben egyenletesen elkeverünk, majd keverés mellett a kívánt sűrűségig melegítjük. Mikorhullámú sütőben: 30 g krémcsokoládé port 1,5 dl hideg tejben egyenletesen elkeverünk, majd kb. 1,5 percig 900 W-on melegítjük. Közben egyszer megkeverjük.