A mandula a marcipán alapanyagát képezi, főleg cukrászkészítményekhez, illetve édes ételekhez használják.
Glutén, GMO, hidrogénezett zsíroktól mentes, laktózmentes, valódi barna cukor hozzáadásával készült. Elkészítésekor rendkívül sűrű, pudingszerű állagot fog tapasztalni.
Elkészítési javaslat:
Tűzhelyen: 1 tasak tartalmát 1,5 dl hideg tejben egyenletesen elkeverünk, majd folyamatos keverés mellett a kívánt sűrűségig lassú tűzön melegítjük.
Mikorhullámú sütőben: 1 tasak tartalmát 1,5 dl hideg tejben egyenletesen elkeverünk, majd kb. 1,5 percig 900 W-on melegítjük. Félidőben egyszer javasolt megkeverni.
Gőzölve: 1 tasak tartalmát 1,5 dl hideg tejben egyenletesen elkeverünk, majd a kávéfőzőgép gőzölőjével a kívánt sűrűségűre felgőzöljük.