TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
2
3
6
5

Kérdése van?   Keressen minket: info@cherubino.hu

Montecuccoli Ajándékcsomag

 Montecuccoli Ajándékcsomag

Montecuccoli Ajándékcsomag

Limitált kiszerelésű mogyorós utóízű, olasz-francia pörkölésű kávékeverék cappuccino csészével.

Kiszerelés: 250 g Montecuccoli szemes kávé + fekete cappuccino csésze
Bővebben
Raktáron
4 990 Ft
Részletek
A Caffé L'Antico termékcsalád legexkluzívabb keveréke, köztes, olasz-francia pörkölési jegyeket mutató szemes kávé. Egy kimagasló minőségű keverék, amely 90 %-ban kézzel válogatott dél-amerikai Arabica, 10 %-ban pedig indiai Robusta szemekből áll.
A Montecuccoli kávé pörkölése mindenhol egyenlően sötét, a szemeken nincs törés, ami már első látásra is magas minőségről árulkodik. Az olasz pörkölési módnak köszönhetően a forgódobban lassan és nagy gonddal tökéletesítik a keveréket. Aromája erőteljes, kiválóan alkalmas tejes italok és egyéb kávé alapú báritalok elkészítéséhez. Mint minden egyes L'Antico kávé, ez is letisztult harmonikus íz jegyekkel, étcsokoládés és citrusos savakkal, valamint hosszantartó lecsengéssel rendelkezik.
Az L'Antico kávék logójában szereplő épület Modena egyik leghíresebb műemlékére a Montecuccoli kastélyra utal. Itt született a 17.század híres császári hadvezére Raimondo Montecuccoli és Napóleon is ezen falak között vendégeskedett. Ma az épület a Cagliari család birtokában van.
A keverék környezetbarát, aromazáró vákuumzáras csomagolású, ennek köszönhetően aromája és pörkölési frissessége sokáig biztosított. Egyedi vonalkód védelemmel ellátott zárjegy garantálja a minőségét.
A kávéhoz csomagolt cappuccino csészén az L'Antico márka logója látható, amit a csésze fekete színe tökéletesen kiemel. A csésze ipari porcelánból készült, s kialakítása biztosítja az elkészített kávé kiváló aromájának megőrzését.
Adatok
Típus
kávé ajándékcsomag
Cikkszám
LAN6103
Hasonló termékek