TOP termékek

Látogató számláló

0
0
0
2
3
7
5

Kérdése van?   Keressen minket: info@cherubino.hu

Montecuccoli szemes kávé 250g

Montecuccoli szemes kávé 250g

Montecuccoli szemes kávé 250g

Limitált kiszerelésű mogyorós utóízű, olasz-francia pörkölésű kávé keverék, amely a kávémanufaktúra különleges, jubileumi terméke
Bővebben
Raktáron
2 590 Ft
Részletek
A Caffé L'Antico termékcsalád egyik legexkluzívabb keveréke, köztes, olasz-francia pörkölési jegyeket mutató szemes kávé. Egy kimagasló minőségű keverék, amely 90 %-ban kézzel válogatott dél-amerikai Arabica, 10 %-ban pedig indiai Robusta szemekből áll.
A Montecuccoli kávé pörkölése mindenhol egyenlően sötét, a szemeken nincs törés, ami már első látásra is magas minőségről árulkodik. Az olasz pörkölési módnak köszönhetően a forgódobban lassan és nagy gonddal tökéletesítik a keveréket. Aromája erőteljes, kiválóan alkalmas tejes italok és egyéb kávé alapú báritalok elkészítéséhez. Mint minden egyes L'Antico kávé, ez is letisztult harmonikus íz jegyekkel, étcsokoládés és citrusos savakkal, valamint hosszantartó lecsengéssel rendelkezik.
Az L' Antico kávék logójában szereplő épület Modena egyik leghíresebb műemlékére a Montecuccoli kastélyra utal, amely generációk óta a Cagliari család - az L’Antico kávémanufaktura tulajdonosai – birtokában van.
A kastély 1600 és 1800 között Montecuccoli családhoz tartozott és Napóleon is ezen falak között vendégeskedett. A Residenza Montecuccoli degli Erri 1490-ben épült, s az L’ Antico kávémárka jelképe, „szíve”.

A keverék környezetbarát, aromazáró vákuumzáras csomagolású, ennek köszönhetően aromája és pörkölési frissessége sokáig biztosított. Egyedi vonalkód védelemmel ellátott zárjegy garantálja a minőségét.
Adatok
Típus
szemes
Súly/kiszerelés
250g
Jelleg
tradicionális
Arabica/Robusta tartalom
90%/10%
Cikkszám
LAN1107
Hasonló termékek